PROGRAMIRAJ SVOJU KARIJERU

​i stekni britansku diplomu ​za samo dve godine​
na ONLINE programu WEB dizajn i programiranje

play
PRIJAVI SE

0 SAE Instituta širom sveta

Zašto baš SAE Beograd?

Zato što je to najbrži i najpovoljniji način da dođeš do britanske diplome i počneš da zarađuješ

benefits of product

Bachelor (180 ECTS) za samo dve godine

Zahvaljujući tome što naš program ima tri semestra godišnje, umesto dva kako je uobičajeno u Srbiji, SAE studenti uspevaju da završe trogodišnje studije koje nose 180 ECTS za samo dve godine. Kompletne studije su na engeskom jeziku, a diplomu na kraju dodeljuje partnerski univerzitet iz Velike Britanije. Diploma SAE Instituta visoko je cenjena u IT industriji.

benefits of product

Mentorstvo jedan-na-jedan

Svaki naš student dobija dovoljno vremena za samostalan rad u studiju i mentorstvo jedan-na-jedan tokom svih modula, ne samo tokom rada na diplomskom projektu. Pored toga u studiju je uvek dežuran supervizor koji može da pomogne da rešite svaki problem. Samo tako možete da za samo dve godine postanete WEB Developer, programer, dizajner.

benefits of product

SAE diploma garantuje dobar posao

Preko 90% studenata sa ovog smera je zaposleno odmah nakon diplomiranja u nekim od najboljih IT kompanija u zemlji i svetu. Naši studenti rade u kompanijama kao što su Origin Trail, Catena Media, Pioniri, Klett, Wireless Media, VEGA IT, Signature Networks, Easygoing Company LTD i mnogi drugi.

feature

Pristup najsavremenijoj opremi

SAE studenti na programu BA/BSc (Hons) Web Development rade na savremenim računarima. Oni radije rade na PC računarima, ali imaju pristup i Apple računarima radi testiranja aplikacija. Učionica je samo njihova, tako da praktično svaki student može da ima svoj personalni računar, instaliran prema njegovim potrebama i uvek spreman

  • PC računari opremljeni nVidia grafikom
  • iMac računari za vizuelizaciju projekata
feature

Partnerstvo sa najjačim imenima u industriji

Naša partnerstva sa skoro svim produkcijskim kućama u IT i WEB industriji, kako u zemlji, tako i u svetu, naša su najveća prednost. Nema dobrog obrazovanja ako nije primenjivo u praksi. Naši studenti nabavljaju opremu i softver po najboljim cenama, idu na praksu u najbolje kompanije i u prilici su da uče od najboljih profesionalaca kroz gostujuća predavanja i studentsku praksu.

  • Laravel, PHP Srbija, Origin Trail, Catena Media, Pioniri, Klett, Wireless Media, VEGA IT, Signature Networks, Easygoing Company LTD i mnogi drugi.
feature

Sa nama do posla

Naši predavači i studentski koordinator spajaju i preporučuju SAE diplomirane studente vodećim firmama u Srbiji i svetu, a ujedno su i tu da im pomognu da se spreme za razgovor za posao, naprave svoj portfolio i CV. Partneri koji zapošljavau naše studente kažu da su naši studenti posebni po tome što mnogo brže napreduju u seniorske pozicije od kandidata koji dolaze sa drugih fakulteta. Naročito smo ponosni što neke produkcijske kuće i stipendiraju naše studente.

Svi SAE studenti širom sveta dobro su povezani

Naši instituti su dobro povezani i to je mogućnost da naši studenti dobiju direktan kontakt sa svim produkcijskim kućama širom sveta.

feature

Postani Full Stack Devleoper i savladaj preko 30 najaktuelnijih WEB tehnologija danas

Studenti prolaze kroz 30 najaktuelnijih tehnologija u WEB industriji, koje su sastavni deo sledećih oblasti: UX UI dizajna, Frontend, Backend & Software Developement, DevOps& VSC, Project Management i druge. Na taj način, oni u potpunosti postaju Full Stack Developer-i, tj. svestrani softverski stručnjaci koji se bave savremenim Internet i mobilnim tehnologijama u ulozi inženjera, dizajnera i programera kompleksnih web aplikacija, servisa i platformi uz poznavanje mašinskog učenja, Interneta stvari i sl.

Neke od 30 tehnologija koje se uče su: Principles of Design, Composition, Colour Theory, Typography, Animation, Design , Responsive Design , Prototyping, Human Computer Interaction, Personas, HTML, CSS , Bootstrap, Tailwind CSS, JavaScript, VueJS, React, jQuery, NPM, Webpack, PHP, NodeJS, Python, RESTFul APIs, Relational databases (MySQL), NoSQL databases (Mongo DB, Redis), Graph Databases (ArangoDB) , Frameworks: Laravel, Cloud Architecture, AWS, Linux, Administration - Bash, Git and Github, CD/CI, GitFlow, Agile, SCRUM & Waterfall, JIRA, Pivotal Tracker, ZenHub, SEO Optimisation, Internet marketing, Social Media Marketing and Campaigns Google Ads i druge.
play

BA/BSc (Hons) Web Development O PROGRAMU

Naši partneri o nama

Partneri koji su zaposlili naše studente

face

"SAE ima veoma bogat program koji pokriva dosta industrija u isto vreme, daje različite mogućnosti za buduću karijeru. Gostujući predavači tokom predavanja daju svežu i novu perspektivu studentima, ne samo da uče o konkretnim stvarima na tržištu, već i mogućnosti za potencijalne buduće saradnje."

— Branislav Pantić, Spring Onion studio
face

SAE Institut nam omogućava da polaznike sprovedemo kroz široko polje animacije, obrazujemo ih u korišćenju najaktuelnijih softvera i pomognemo im u izboru polja interesovanja gdje leže njihovi talenti. Kao predavaču, najveće zadovoljstvo mi je sresti profesionalno ostvarene bivše studente. Srećem ih često :).

— Dejan Mandić, Digital Drawing Lecturer
face

Diplomirani SAE studenti su potpuno spremni za rad u industriji, pa su tako veoma važan deo naše firme. Takođe, nama je veoma značano što oni brzo napreduju sa pozicije juniora na poziciju mediora/seniora. Baš zbog toga sa zadovoljstvom stipendiramo jednog od studenata.

— Ana Uzelac, BUNKER VFX studio

Kontaktiraj nas odmah

PRIJAVI SE

Imaš pitanje? Pozovi nas +381 63 326 151.

Upoznaj naše studente

Ljudi koji čine SAE svet su studenti. Upoznaj neke od njih.

Stevan Nešović

Kada sam prvi put video program delovalo mi je nemoguće da pređemo toliko programskih jezika za samo dve godine, međutim uverio sam se u suprotno. Danas radim kao Application Development Lead u kompaniji Origin Trail.

Stevan Nešović

Application Development Lead,
Origin Trail
Marko Mitranić

Trenutno se bavim se "augmented reality", "virtual reality" programiranjem kao i programiranjem za mobilne i web aplikacije.

Marko Mitranić

Senior Backend Engineer,
Catena Media
Luka Čvorović

Trenutno sam u Vankuveru i radim kao WEB medija dizajner.

Luka Čvorović

Media Designer
Vancouver
PROGRAMIRAJ SVOJU KARIJERU

POČETAK AKADEMSKE GODINE: SEPTEMBAR

ONLINE PRIJEMNI ISPIT