DIZAJNIRAJ SVOJU IGRICU I SVOJU KARIJERU

​ i stekni britansku diplomu ​za samo dve godine​
na ONLINE programu Game Art/VFX Animacija

play
PRIJAVI SE

0 SAE Instituta širom sveta

Zašto baš SAE Beograd?

Zato što je to najbrži i najpovoljniji način da dođeš do britanske diplome i počneš da zarađuješ

benefits of product

Bachelor (180 ECTS) za samo dve godine

Zahvaljujući tome što naš program ima tri semestra godišnje, umesto dva kako je uobičajeno u Srbiji, SAE studenti uspevaju da završe trogodišnje studije koje nose 180 ECTS za samo dve godine. Kompletne studije su na engeskom jeziku, a diplomu na kraju dodeljuje partnerski univerzitet iz Velike Britanije. Diploma SAE Instituta visoko je cenjena u industriji animacija.

Kompletne studije su online i na engeskom jeziku, a diplomu dodeljuje partnerski univerzitet iz Velike Britanije.

benefits of product

Mentorstvo jedan-na-jedan

Svaki naš student dobija dovoljno vremena za samostalan rad u studiju i mentorstvo jedan-na-jedan tokom svih modula, ne samo tokom rada na diplomskom projektu. Pored toga u studiju je uvek dežuran supervizor koji može da pomogne da rešite svaki problem. Samo tako možete da za samo dve godine postanete Game Developer, Artist, VFX Technician.

benefits of product

SAE diploma garantuje dobar posao

Preko 90% studenata sa ovog smera je zaposleno odmah nakon diplomiranja u nekim od najboljih gejming i VFX studija u zemlji: Ubisoft, Eipix Entertainment, Crater studio, Bunker VFX, Dream Dust studio, Spring Onion studio, Fried studio, Scorn Game (EBB softver), Nordeus i mnogi drugi. BUNKER VFX takođe i stipendira talentovane studente.

feature

Pristup najsavremenijoj opremi

SAE studenti na smerovima VFX & Animation i Game Art & Animation rade na savremenim računarima, a učionica je, poput laboratorije, organizovana kao "rendering farma". Studenti imaju specijalan ovlašćen pristup rendering farmi i od kuće, tako da ne moraju da ostaju prekomerno u učionici. Ipak, oni vole da provode vreme na fakultetu, kako na individualnim, tako i na grupnim projektima, u okviru kojih uče kako da sarađuju, baš kao što se to čini u velikim produkcijama.

  • PC računari opremljeni nVidia grafikom
  • Rendering farma
  • iMac računari za vizuelizaciju projekata
feature

Partnerstvo sa najjačim imenima u industriji

Naša partnerstva sa skoro svim produkcijskim kućama u gejming i VFX industriji, kako u zemlji, tako i u svetu, naša su najveća prednost. Nema dobrog obrazovanja ako nije primenjivo u praksi. Naši studenti nabavljaju opremu i softver po najboljim cenama, idu na praksu u najbolje kompanije i u prilici su da uče od najboljih profesionalaca kroz gostujuća predavanja i studentsku praksu.

  • Ubisoft, Eipix Entertainment, Crater studio, Bunker VFX, Dream Dust studio, Spring Onion studio, Fried studio, Scorn Game (EBB softver), Nordeus i mnogi drugi.
feature

Sa nama do posla

Naši predavači i studentski koordinator spajaju i preporučuju SAE diplomirane studente vodećim firmama u Srbiji i svetu, a ujedno su i tu da im pomognu da se spreme za razgovor za posao, naprave svoj portfolio i CV. Partneri koji zapošljavau naše studente kažu da su naši studenti posebni po tome što mnogo brže napreduju u seniorske pozicije od kandidata koji dolaze sa drugih fakulteta. Naročito smo ponosni što neke produkcijske kuće i stipendiraju naše studente.

Svi SAE studenti širom sveta dobro su povezani

Naši instituti su dobro povezani i to je mogućnost da naši studenti dobiju direktan kontakt sa svim produkcijskim kućama širom sveta.

feature

Program studija prilagođen potrebama industrije

Studijski program razvijen je prema potrebama VFX i gejming industrije, kako bi studenti nakon dvogodišnjih studija bili u potpunosti osposobljeni za ono što tržište traži. Oni lako mogu samostalno da zarađuju, ili da se zaposle u nekoj od VFX ili gejming produkcija širom sveta. Ne treba im puno vremena da se uklope jer još tokom studija dobro upoznaju način rada. Pajplajn im je dobro poznat, a skill-set koji razviju omogućava im da se odmah uključe u produkciju bez posebne pripreme.

play

BA/BSc (Hons) Game Art, VFX & Animation O PROGRAMU

Naši partneri o nama

Partneri koji su zaposlili naše studente

face

SAE ima veoma bogat program koji pokriva dosta industrija u isto vreme, daje različite mogućnosti za buduću karijeru. Gostujući predavači tokom predavanja daju svežu i novu perspektivu studentima, ne samo da uče o konkretnim stvarima na tržištu, već i mogućnosti za potencijalne buduće saradnje.

— Branislav Pantić, Spring Onion studio
face

SAE Institut nam omogućava da polaznike sprovedemo kroz široko polje animacije, obrazujemo ih u korišćenju najaktuelnijih softvera i pomognemo im u izboru polja interesovanja gdje leže njihovi talenti. Kao predavaču, najveće zadovoljstvo mi je sresti profesionalno ostvarene bivše studente. Srećem ih često :).

— Dejan Mandić, Digital Drawing Lecturer
face

Diplomirani SAE studenti su potpuno spremni za rad u industriji, pa su tako veoma važan deo naše firme. Takođe, nama je veoma značajno što oni brzo napreduju sa pozicije juniora na poziciju mediora/seniora. Baš zbog toga sa zadovoljstvom stipendiramo jednog od studenata.

— Ana Uzelac, BUNKER VFX studio

Kontaktiraj nas odmah

PRIJAVI SE

Imaš pitanje? Pozovi nas +381 63 326 151.

Upoznaj naše studente

Ljudi koji čine SAE svet su studenti. Upoznaj neke od njih.

Anđela Joković

SAE je moj put do posla. Trenutno radim u Bunker VFX studiju, a pored toga sam dobila i finansije za prvi animirani film od Filmskog Centra Srbije.

Anđela Joković

SAE student
Lazar Mwsaroš

SAE mi je pomogao da se povežem sa poslodavcima, pa je u jednom trenutku bilo toliko posla da sam morao da odbijam klijente.

Lazar Mesaroš

VFX/Technical Artist, Ebb software
Marko Vuković

Najviše mi je značilo što sam na SAE mogao da koristim računare nakon predavanja i u to vreme imao mentorsku podršku tima predavača i supervizora.

Marko Vuković

SAE Alumni
DIZAJNIRAJ SVOJU IGRICU I SVOJU KARIJERU

POČETAK akademske godine: MAJ / SEPTEMBAR

ONLINE PRIJEMNI ISPIT