REŽIRAJ SVOJ FILM I SVOJU KARIJERU

​i stekni britansku diplomu ​za samo dve godine​

play
PRIJAVI SE

0 SAE Instituta širom sveta

Zašto baš SAE Beograd?

Zato što je to najbrži i najpovoljniji način da dođeš do britanske diplome i počneš da zarađuješ

benefits of product

Bachelor (180 ECTS) za samo dve godine

Zahvaljujući tome što naš program ima tri semestra godišnje, umesto dva kako je uobičajeno u Srbiji, SAE studenti uspevaju da završe trogodišnje studije koje nose 180 ECTS za samo dve godine. Kompletne studije su na engeskom jeziku, a diplomu na kraju dodeljuje partnerski univerzitet iz Velike Britanije. Diploma SAE Instituta visoko je cenjena u filmskoj industriji.

benefits of product

Mentorstvo jedan-na-jedan

Svaki naš student dobija dovoljno vremena za samostalan rad u studiju i mentorstvo jedan-na-jedan tokom svih modula, ne samo tokom rada na diplomskom projektu. Pored toga u studiju je uvek dežuran supervisor koji može da pomogne da rešite svaki problem. Samo tako možete da za samo dve godine postanete profesionalni režiser, snimatelj, montažer ili producent.

benefits of product

SAE diploma garantuje dobar posao

Naši diplomirani studenti, kao i predavači, uspešni su u svom poslu širom sveta. Većina studenata ima sopstvene studije i uspešne produkcije na filmskim festivalima, uspešne sitkome na evropskom tržištu ili aktivno rade produkciju video materijala u advertajzing kampanjama za klijente. Neki rade kao art direktori u holivudskim produkcijama.

feature

Pristup najsavremenijoj opremi

SAE studenti na programu BA/BSc (Hons) Digital Film Production rade na iMac računarima, jer je to standard u filmskoj produkciji danas. Učionica je samo njihova, tako da praktično svaki student može da ima svoj personalni iMac, instaliran prema njegovim potrebama i uvek spreman za montažu.

  • Digitalne kamere
  • Kino flo rasveta
  • iMac računari za digitalnu filmsku montažu
feature

Partnerstvo sa najjačim imenima u industriji

Naša partnerstva sa skoro svim studijima u zemlji, kao brojni kontakti u svetu preko SAE mreže - naša su najveća prednost, kao što su: FEST, Motovun Film Festival, Kustendorf Film Festival, Living Pictures, Kiselo Dete Production, Free Cutters studio i drugi. Naši studenti nabavljaju opremu i softver po najboljim cenama, idu na praksu u najbolje kompanije i u prilici su da uče od najboljih profesionalaca kroz gostujuća predavanja i praktične projekte. Ne retko angažovani su kao asistenti na ozbiljnim projekcijama i to je neprocenjivo iskustvo.

  • FEST, Motovun Film Festival, Kustendorf Film Festival, Living Pictures, Kiselo Dete Production, Free Cutters studio.
feature

Sa nama do posla

Naši predavači i studentski kordinator spajaju i preporučuju SAE diplomirane studente vodećim produkcijama u Srbiji i svetu, a ujedno su i tu da im pomognu da se spreme za razgovor za posao, naprave svoj portfolio i CV. Partneri koji zapošljavau naše studente kažu da su naši studenti posebni po tome što mnogo bolje poznaju tehniku proizvodnje filma od studenata sa drugih obrazovnih institucija. Naročito smo ponosni što su u stanju da samostalno funkcionišu i na svetskom tržištu, prižajući usluge većim produkcijskim kućama. To je znak da je set njihovih veština upravo to što se traži.

Svi SAE studenti širom sveta dobro su povezani

Naši instituti su dobro povezani i to je mogućnost da naši studenti dobiju direktan kontakt sa svim produkcijskim kućama širom sveta.

feature

Program studija prilagođen potrebama industrije

Studijski program razvijen je prema potrebama digitalne filmske industrije, kako bi studenti nakon dvogodišnjih studija bili u potpunosti osposobljeni za ono što tržište traži. Oni lako mogu samostalno da zarađuju, ili da se zaposle u nekoj od filmskih produkcija širom sveta. Ne treba im puno vremena da se uklope jer još tokom studija dobro upoznaju način rada. Proces produkcije filma im je dobro poznat, a skill-set koji razviju omogućava im da se odmah uključe u produkciju bez posebne pripreme.

play

BA/BSc (Hons) Digital Film Production O PROGRAMU

Naši partneri o nama

Partneri koji su zaposlili naše studente

face

"SAE ima veoma bogat program koji pokriva dosta industrija u isto vreme, daje različite mogućnosti za buduću karijeru. Gostujući predavači tokom predavanja daju svežu i novu perspektivu studentima, ne samo da uče o konkretnim stvarima na tržištu, već i mogućnosti za potencijalne buduće saradnje."

— Branislav Pantić, Spring Onion studio
face

SAE Instituta nam omogućava da polaznike provedemo kroz široko polje animacije, obrazujemo ih u korišćenju najaktuelnijih softvera i pomognemo im u izboru polja interesovanja gdje leže njihovi talenti. Kao predavaču, najveće zadovoljstvo mi je sresti profesionalno ostvarene bivše studente. Srećem ih često :).

— Dejan Mandić, Digital Drawing Lecturer
face

Diplomirani SAE studenti su potpuno spremni za rad u industriji, pa su tako veoma važan deo naše firme. Takođe, nama je veoma značano što oni brzo napreduju sa pozicije juniora na poziciju mediora/seniora. Baš zbog toga sa zadovoljstvom stipendiramo jednog od studenata.

— Ana Uzelac, BUNKER VFX studio

Kontaktiraj nas odmah

PRIJAVI SE

Imaš pitanje? Pozovi nas +381 63 326 151.

Upoznaj naše studente

Ljudi koji čine SAE svet su studenti. Upoznaj neke od njih.

Mimi Vlaović

SAE profesori su mi pokazali šta zapravo režija znači. Ja sam danas na master studijama u Londonskoj školi filma.

Mimi Vlaović

SAE Alumni
Master Student
Nemanja Ćipranić

Najznačajnija stvar mi je to što su predavanja bila na engleskom jeziku i što sam imao izuzetnu podršku SAE profesora. Praksa i dodir sa realnom industrijom je iskustvo koje nam danas veoma znači na tržištu rada.

Nemanja Ćipranić

SAE Alumni
Director / Producer
Katja Leitgeb

Trenutno imam svoju kompaniju u Sloveniji, koja mi omogućava da radim sa internacionalnim i lokalnim kompanijama.

Katja Leitgeb

SAE Alumni
Director / Producer
REŽIRAJ SVOJ FILM I SVOJU KARIJERU

SLEDEĆI UPISNI ROK | MAJ 2021.

VIŠE INFORMACIJA NA belgrade@sae.edu